Bli skuldfri

Har du mängder med småkrediter och lån med räntor som står dig upp över öronen varje månad? Även om situationen känns hopplös så finns det lösningar på problemet!

 

Att handla på avbetalning kan bli dyrt

Det är farligt att handla för mycket på avbetalning. Räntekostnaderna drar iväg snabbare än man tror, och till slut kan det bli svårt att klara av privatekonomin eller ens hålla ordning på alla lån. Lösningen är då att ta ett banklån och "baka in" alla krediter, genom att du betalar av alla avbetalningar samtidigt. Du betalar då fortsättningsvis endast till din bank, och till en mycket bättre ränta än du hade tidigare. Banken kommer dock ställa krav på dig som låntagare, och har du redan fått betalningsanmärkningar kan det bli stopp. Särskilt de största storbankerna är hårda med detta då de har så många kunder att det skulle bli tungt för dem om alltför många ställde in sina räntebetalningar.

Baka ihop dina krediter

Lösningen är ett s.k. omstartslån som du kan få hos Marginalen Bank. De tar endast hänsyn till din återbetalningsförmåga och inte eventuella anmärkningar du råkat få på vägen. På så vis kan du ändå baka ihop dina krediter och få en lägre ränta på dina lån. Många banker säger blankt nej till låntagare som tar stora skulder och/eller betalningsanmärkningar, men Marginalen Bank är lite mer förlåtande. Det är din nuvarande betalningsförmåga som räknas, inte det som ligger bakom dig.

Genom att du tar ett omstartslån slipper du dels betala till flera kreditinstitut varje månad och fortsättningsvis till endast en bank, och dels blir räntan betydligt lägre. Det är även enklare att förhandla räntan med en enskild lånegivare än tio olika. Klicka här för att gå till Marginalen Bank och läsa mer!

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)